Maatwerk, flexibiliteit en snel schakelen staan bij ons centraal.

Remar Bouw is een flexibele veelzijdige bouwer met bijna 20 jaar ervaring. Of het nu gaat om een volledig nieuwbouw project, een aanbouw, dakopbouw of complete (monumentale) renovatie van een woning. Wij vinden het belangrijk dat we u vanaf ontwerp tot en met realisatie volledig van dienst kunnen zijn. Maatwerk, flexibiliteit en snel schakelen staan hierbij centraal. Door de korte communicatielijnen zorgen wij voor een mooi afgeronde verbouwing, zodat zowel de opdrachtgever als RemarBouw trots kan zijn op het resultaat. Voor elke klant staat een gedreven projectleider klaar die gedurende het hele project aanspreekpunt is.

Wij gaan voor de beste kwaliteit, tegen een scherpe prijs.

Onze mensen zijn vakmensen die staan voor hun werk. Wij hebben vrijwel alle disciplines in huis, waardoor we de meeste werkzaamheden in eigen beheer kunnen uitvoeren. RemarBouw realiseert turn-key projecten, wij willen u volledig ontzorgen en al uw (ver)bouwwensen vervullen. Constructiewerkzaamheden, tegelwerk, metselwerk, stucwerk, timmerwerk, loodgieterswerk, elektra werk en schilderwerk vormen een greep uit de disciplines die wij in huis hebben.

Onze vakmensen als metselaars, timmerlieden, (riet)dakdekkers, elektrotechnici en loodgieters werken daarom met passie voor hun vak en zijn ‘pietjes precies’ tot in de puntjes.
 
Daarnaast werken wij met zorgvuldig geselecteerde partners en beschikken we over een vakkundig netwerk van architecten, constructeurs en leveranciers. Wij kunnen uw ontwerpen van architect of binnenhuisarchitect met precisie uitvoeren. Natuurlijk kunnen we ook zelf een ontwerp voor u maken en uitvoeren. Heeft u bijzondere wensen? We denken met u mee en adviseren u graag over de mogelijkheden. Hierbij kunnen wij putten uit de kennis en ervaring die we hebben opgedaan bij tal van projecten.

ONZE EXPERTISES

betonwerk - constructie - afbouw - staalwerk - electrawerk - warmtepomp - schilderwerk

Nieuwbouw

Wilt u graag een nieuwe villa of een nieuw bedrijfspand bouwen? Wij kunnen voor u aan de slag.

Renovatie

Wilt u graag uw woning geheel renoveren/verbouwen? Wij combineren met veel passie het oude met het nieuwe.

Verduurzamen

Deze tijd vraagt om de juiste aanpak. Door de vele mogelijkheden kijken we graag met u mee naar de juist oplossing.