Renoveren

Wilt u graag uw woning geheel renoveren/verbouwen, dan bent u bij RemarBouw bij het goede adres. Wij ontzorgen, dat is onze kern binnen het hele wonen traject. Wij adviseren, regelen en begeleiden u het gehele traject. Zo kunt u in alle rust en met veel plezier genieten van de verbouwing van woning. Samen met u en een architect gaan we alle wensen op papier zetten en u kunt dan natuurlijk ook profiteren van alle kennis van RemarBouw en architect om van uw woning een droomhuis te maken.Of u nu de woning qua uitstraling weer terug wilt brengen naar de uitstraling van vroeger (en weer wilt gaan voorzien van alle originele elementen) of u wilt een (moderne) aanbouw toevoegen aan de bestaande situatie, alles is bespreekbaar.

RemarBouw wil graag met u rondom te tafel zitten om alle wensen en mogelijkheden te bespreken. Er moet namelijk flink wat gebeuren om een totaal renovatietraject van uw woning goed en doordacht te kunnen uitvoeren. RemarBouw gaat samen met u en de architect alle facetten doorlopen. U kunt denken aan vragen als;

  • Wat zijn uw wensen, renoveren, verbouwen, energiezuinig maken, enz.;
  • Waar liggen uw behoeftes;
  • Wat is uw budget;
  • Wat zijn uw duurzaamheidswensen?
 

Nadat alle wensen op papier staan, maakt RemarBouw graag een vrijblijvende open begroting, zodat u precies kunt zien waar alle kosten in zitten.