Remar Bouw is een jong en veelzijdig bedrijf. Wij voeren zowel interne als externe verbouwingen uit. Of het nu gaat om een volledig nieuwbouw project, een nieuwe aanbouw, dakopbouw of complete renovatie. Wij vinden het belangrijk dat we u vanaf ontwerp tot en met realisatie volledig van dienst kunnen zijn.  Dit voor zowel grote als kleine projecten.

Maatwerk, flexibiliteit en snel schakelen staan hierbij centraal. Door de korte communicatielijnen zorgen wij voor een mooi afgeronde verbouwing, zodat zowel de opdrachtgever als RemarBouw trots kan zijn op het resultaat.

Wij gaan de beste kwaliteit, tegen een scherpe prijs. Onze mensen zijn vakmensen die staan voor hun werk. Wij hebben vrijwel alle disciplines in huis, waardoor we de meeste werkzaamheden in eigen beheer kunnen uitvoeren. Constructiewerkzaamheden, stucwerk, timmerwerk, loodgieterswerk, elektra werk en schilderwerk vormen een greep uit de disciplines die wij in huis hebben. Daarnaast werken wij met zorgvuldig geselecteerde partners en beschikken we over een vakkundig netwerk van architecten en constructeurs.

Wij kunnen uw ontwerpen van architect of binnenhuisarchitect met precisie uitvoeren. Natuurlijk kunnen we ook zelf een ontwerp voor u maken en uitvoeren. Heeft u bijzondere wensen? We denken met u mee en adviseren u graag over de mogelijkheden. Hierbij kunnen wij putten uit de kennis en ervaring die we hebben opgedaan bij tal van projecten.

BouwGarant

Remar Bouw werkt met BouwGarant. Deze bijzondere garantieregeling is ten behoeve van particuliere opdrachtgevers ontwikkeld. Zij bieden garantie op afbouw van werkzaamheden bij faillissement van de aannemer, garantie op herstel van gebreken en garantie op de constructie.